Terim'den derbi uyarısı!
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Eskişehirspor maçı öncesinde futbolcularından maça iyi konsantre olmalarını isterken bir de uyarı da bulundu.
Çifte şampiyonlukla tamamladığı geçen sezonun ilk 7 haftasında 14 puan toplayan Galatasaray, bugün Eskişehirspor’u yenerse puanını 16’ya yükseltecek ve milli araya lider girecek. Geçen sezondan daha çok gol atan ancak kalesinde de daha çok gol gören Fatih Terim yönetimindeki sarı-kırmızılılar, TT Arena’daki galibiyet serisini sürdürmenin hesaplarında.
DERBİ İÇİN KAZAN!
Geçen haftanın açılışında Orduspor’a kaybeden ancak ezeli rakipleri Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın yenilmesiyle avantaj kaybetmeyen Galatasaray için telafi günü. Sarı-kırmızılı futbolcular bugün sahadan galibiyetle ayrılmanın ve yarın oynanacak Fenerbahçe-Beşiktaş maçını keyifle izlemenin peşinde.
Teknik direktör Fatih Terim de Eskişehirspor karşısında oyuncularından yüzde yüz konsantre istiyor. Galatasaray’ın Eskişehirspor maçında puan kaybına tahammülü yok.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Atletico Madrid deplasmanda zorlansa da kazandı!

Arsenal koşar adım şampiyonluğa

Leipzig, sahasında 2 golle galip!

Roma'dan deplasmanda rahat galibiyet

Aston Villa, Rogers'ın golleriyle kazandı

Feyenoord evinde şoke oldu: NEC Nijmegen'den 4 gol

Enes Ünal, İngiltere manşetlerini salladı!

Florentino Perez'den Barcelona ve İspanyol hakemlerine tepki!

Bayern Münih'te Olise ile yüksek uçuş!

Marcao'dan açıklamalar: Galatasaray, Fenerbahçe, Kerem




























