Terim'den derbi sürprizi!
İki yıl önce Emre Çolak, hamlesiyle F.Bahçe'yi 3-1 deviren Fatih Terim'in Beşiktaş'a karşı kozu yine sürpriz bir isim olacak
Sabah

Galatasaray'daki 3. döneminde çıktığı 14 derbide 7 galibiyet, 5 beraberlik alan ve Beşiktaş'a kaybetmeyen Fatih Terim, 6 puan geride gideceği Olimpiyat Stadı'nda ezeli rakibini sürpriz bir taktikle vurmayı planlıyor.
İki sezon önce TT Arena'daki Fenerbahçe derbisinde genç Emre Çolak'ı sahaya süren ve 90 dakikanın sonunda sahadan 3-1 galip ayrılan İmparator, kondisyon problemi nedeniyle Antalyaspor ve Real Madrid maçlarında oyuna sonradan giren Bruma'yı onbirde başlatacak. Genç oyuncunun hızı ve kıvraklığından faydalanmak isteyen tecrübeli teknik adamın, orta sahayı da kalabalık tutacağı öğrenildi.
Terim'in Sneijder'i forvet arkasına çekip, tek forvetle de sahaya çıkabileceği gelen haberler arasında.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como, Genoa karşısında 3 puanı 90+2'de bıraktı!

Roy Keane'den Ruben Amorim tepkisi!

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!
