Terim'den Dany'e teşekkür
Dany, Galatasaray - Schalke maçından sonra dönemin sarı kırmızılı teknik direktörü Fatih Terim'le arasında geçen diyalogu anlattı.
Webaslan Dış Haberler
Fransız basınına konuşan Dany, hayatındaki en güzel hatıranın Galatasaray forması ile çıktığı Schalke 04 maçı olduğunu ifade etti. Dany, "Schalke maçından önce 3 hafta forma giyememiştim. Neredeyse yürüyemiyordum. Ama maçta oynadım ve daha sonra Fatih Terim'le konuştuğumda bana, 'Teşekkürler Dany. Gerçek bir asker olduğunu anladım' dedi. Tüm kariyerim gözlerimin önünden geçti" şeklinde konuşarak duygusal anlar yaşadığını belirtti.
2013'ün Şubat ayında oynanan ve 1-1 biten Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında Dany adelesindeki yırtık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmasına karşın ilk 11 başlamış ve 90 dakika sahada kalmıştı. Sarı kırmızılı takım o maçın rövanşını 3-2 kazanmış, çeyrek finale yükselmiş ancak bu turda Real Madrid'e elenmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Como 3 maç sonra kazandı, hedef Avrupa!

Manchester United'ın listesinde: Ederson

Atletico Madrid, Joao Gomes için harekete geçti

Tamı tamına 6 gol var; kazanan yok!

Xavi'den Lionel Messi sözleri

Serie A'nın düşme hattında kritik mücadele!

Arsenal nefes aldı!

Manchester City, sürprize izin vermedi

Barça, şampiyonluk için geri sayımda!

Tottenham'dan hayat belirtisi: 15 maç sonra kazandılar!
























