Terim'den Arda'ya; "Dön gel de..."
Teknik Direktör Fatih Terim'in Arda ile yaptığı görüşmede söylediği iddia edilen sözler geri gelme nedenidir: "“Dön gel de, şu 4. yıldızı takalım.”
Akşam
KUPALARIN TADINI AL
Terim, Arda ile önce A Milli Takım sohbeti yaptı, başarısızlığı masaya yatırdı. Arda, “Hoca değil, biz suçluyuz, takım olamadık” diye özeleştiri yaptı. 2014 şansımızın değerlendirilmesinden sonra Atletico Madrid'e konu geldi. İmparator, “İspanya'da mutlu musun?” diye sordu, Arda “Evet” yanıtını aldı. Ancak Terim, “G.Saray'ın sana ihtiyacı var, 2 sezon oynadın. Oraların tadını aldın, şimdi G.Saray'la Avrupa kupası kazanmanın tadını al” dedi. Arda, “Seve seve hocam, G.Saray'ın bana ihtiyacı varsa neden olmasın, gelmeye hazırım” yanıtını verdi.
GİL'E DE SÜRPRİZ YAP
Daha önce aracılarla transferi konuşan Terim-Arda ikilisi aslında nokta koymak için buluşmuştu. Ancak Arda, “Simeone ve Gil engellerini aşmam lazım” dedi. Terim de hemen yanıtladı; “Sen giderken bize sürpriz yaptın. Başkanımızla konuştun, izni kopardın. Şimdi aynısını yap, git Gil'den izni al” diye sitemkâr şekilde taktik verdi. Arda, “Tamam hocam, kulübüm izin verirse dönerim” deyince Terim de son olarak ekledi: “Dön gel de, şu 4. yıldızı takalım.”
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Makelele'den Real Madrid'e sert eleştiri: "Sorun hakem değil"

Villarreal yeni Rodri'sini yetiştiriyor: Carlos Macia

Simeone: "Barcelona'nın oynadığı futbol değil!"

Barcelona, Manchester City ve Dortmund, milli araya kayıpsız girdi

Mourinho derbi sonrası çılgına döndü! "Zavallı" diyerek elindeki fotoğrafı gösterdi

Real Madrid TV: "La Liga'yı bırakıp gideriz!"

İspanya'da olay: Jose Mourinho

Milan, Lecce'yi de geçip seriyi sürdürdü

PSG, Marsilya deplasmanında kazandı!

Hoffenheim, Beşiktaş maçı öncesi kayıp!


























