Terim stoper için odaya kapandı
Tomas Ujfalusi'nin sakatlık şoku çabuk atlatılırken teknik heyet de kısa sürede takıma stoper takviyesi yapabilmek için kolları sıvadı
Vatan
Teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları, hem takıma uyum sağlayabilecek hem de yüksek maliyeti olmayan isimlere yönelirken toplamda 11 oyuncunun kasetlerini toplayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplatıya başladı.
İlk olarak ortaya atılan alternatif isimler arasında Real Madrid'den Ricardo Carvalho, Manchester City'den Kolo Toure ve Porto'dan Rolando yer alıyor.
Ancak İmparator, bu oyuncular arasından Portekizli Carvalho ile Fildişili Toure'yi hem yaşlı hem de sakatlıkları nedeniyle eleyerek veto ederken Rolando ise yüksek maliyete takıldı. Hamit transferinin ardından Kaka için de Los Galacticos'un kapısını çalan sarı-kırmızılılara Carvalho önerilirken 34 yaşındaki oyuncuyu Terim yaşlı olması nedeniyle istemedi. 31 yaşındaki Toure ise daha önce geçirdiği sakatlıkları nedeniyle Terim'in listesinden çıkarken 11 kişilik listede bir isim ise G.Saray taraftarını ikilemde bıraktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Xavi Espart'tan Barcelona'ya kötü haber: 7 hafta yok!

Massimiliano Allegri'ye iki maç men cezası!

Milan'ın savunmasına yeni aday: Raphael Le Guen

Ardon Jashari'den Luka Modric'e büyük övgü

Udinese'de Runjaic yerine Igor Tudor

Manchester United için Eddie Howe iddiası!

Liverpool'un eski yıldızına köpek saldırısı! 50'den fazla dikiş atıldı

Pierre Sage'dan geleceği için açıklama: "Sadece gürültü"

Bruno Fernandes'ten olay yaratan beğeni!

Lazio'nun zirve inadı sürüyor!





















