Terim stoper için odaya kapandı
Tomas Ujfalusi'nin sakatlık şoku çabuk atlatılırken teknik heyet de kısa sürede takıma stoper takviyesi yapabilmek için kolları sıvadı
Vatan

Teknik direktör Fatih Terim ve kurmayları, hem takıma uyum sağlayabilecek hem de yüksek maliyeti olmayan isimlere yönelirken toplamda 11 oyuncunun kasetlerini toplayarak Florya Metin Oktay Tesisleri'nde toplatıya başladı.
İlk olarak ortaya atılan alternatif isimler arasında Real Madrid'den Ricardo Carvalho, Manchester City'den Kolo Toure ve Porto'dan Rolando yer alıyor.
Ancak İmparator, bu oyuncular arasından Portekizli Carvalho ile Fildişili Toure'yi hem yaşlı hem de sakatlıkları nedeniyle eleyerek veto ederken Rolando ise yüksek maliyete takıldı. Hamit transferinin ardından Kaka için de Los Galacticos'un kapısını çalan sarı-kırmızılılara Carvalho önerilirken 34 yaşındaki oyuncuyu Terim yaşlı olması nedeniyle istemedi. 31 yaşındaki Toure ise daha önce geçirdiği sakatlıkları nedeniyle Terim'in listesinden çıkarken 11 kişilik listede bir isim ise G.Saray taraftarını ikilemde bıraktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Masuaku'nun Sunderland'de ilk sözleri

Göztepe'den sonra Chelsea'den de ayrılıyor: David Fofana

Dennis Man, PSV yolcusu!

Chelsea'den Simons için takas formulü

Manchester United'ta kaleci belirsizliği

Kingsley Coman için geri sayım!

Milan'da Thiaw yerine De Winter

Paris Saint Germain, Zabarnyi transferini bitirdi!

Manchester United'ta Hojlund çıkmazı!

Lille, Berke Özer'i istiyor!
