Terim kararını verdi
Sakatlıklar nedeniyle sıkıntı çeken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Gençlerbirliği karşılaşmasının 11'ini belirledi.
Milli maçların ardından gözler Spor Toto Süper Lig'de oynayacak karşılaşmalara çevrildi. Lig ile birlikte Şampiyonlar Ligi'ni aynı anda götüren Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sakatlıkların ardından kuracağı 11'e ciddi şekilde mesai harcamaya devam ediyor.
Cuma günü Gençlerbirliği ile deplasmanda karşılaşacak olan Galatasaray'da, Hakan Balta, Semih Kaya, Selçuk İnan, Hamit Altıntop, Johan Elmander, Burak Yılmaz'ın sakatlıkları devam ediyor. Galatasaray Kulübü'nden yapılan açıklamada; bu futbolcular hakkında bilgi verilirken; teknik direktör Fatih Terim de sağlık heyetinin raporu doğrultusunda 11'ini şekillendirdi.
Selçuk İnan ve Burak Yılmaz'ın forma giyemeyeceği Gençlerbirliği deplasmanında, Hakan Balta, Hamit Altıntop ve Johan Elmander'in görev yapması bekleniyor. Belinde disk problemi ve kas spazmına bağlı ağrıları olan Semih Kaya'nın ise durumu sürekli kontrol altında tutulurken; genç savunma oyuncusunun da Başkent'te sahada olması bekleniyor. Bu isimlerin dışında sakatlığı bulunan Albert Riera'nın ise Gençlerbirliği deplasmanında oynaması zor olarak nitelendiriliyor.
Galatasaray'ın Gençlerbirliği karşısına şu 11 ile çıkması bekleniyor:
Muslera, Eboue, Dany, Semih, Hakan, Hamit, Melo, Emre, Amrabat, Elmander, Umut.
İŞTE SAKATLIK RAPORU! TIKLAYIN...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus, ligde seriye bağladı!

Manchester City, şampiyonluk maçında Arsenal'i devirdi!

Bayern Münih eze eze şampiyon!

Gol düellosunda son söz Abraham'ın

Milan, ligde tek golle kazandı

Vitor Pereira, ateş hattından çıkardı!

Cremonese - Torino maçı başladığı gibi bitti

Roma, Olimpico'da 1 puanı kurtardı

Leipzig, Frankfurt engelini de aştı!

Napoli yenildi; Inter geri sayıma geçti!






















