Terim istedi, oldu; olacak! Transfer...
Galatasaray, ara transfer dönemini iple çekiyor. Sarı-Kırmızılı yönetiminin, Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda devre arasında sol bek, orta saha ve forvet hattına takviye yapma kararı aldığı öğrenildi.
Zaman
Ligde play-off sisteminin gelmesiyle daha çok maç yapılacağı için sakatlık ve formsuzlukları düşünen deneyimli teknik adamın, yönetimle yaptığı toplantıda kadroyu geniş tutmak için üç bölgeye takviye istediği ifade edildi. Sol bekte Hakan Balta ve Çağlar'dan istediği performansı alamayan Terim'in bu mevki için alternatif arayışına girdiği dile getirildi. Arda Turan'ın takımdan ayrılmasıyla yaşanan '10 numara' sorunu da kaliteli bir orta saha oyuncusuyla aşılmaya çalışılacak.
Çek golcü Milan Baros ve Elmander'in gol yollarındaki istikrarsız çizgilerinden rahatsız olan Sarı-Kırmızılı takımın hocası, hücum hattına da dünya çapında bir golcü alınmasını istiyor. İkinci Başkan Adnan Öztürk'ün, "Takıma Terim'in istediği takviyeler yapılacak." açıklaması ve Başkan Ünal Aysal'ın "Ara transferde fiyat limitimiz yok." sözleri, kaliteli transfer yapılacağının sinyali olarak değerlendirildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Anlaşma tamam, Endrick, Lyon yolunda!

Safonov kırık koluyla tarih yazdı!

Ferguson'dan Manchester United itirafı: "Şampiyonluk 10-11 yıl sürebilir"

Pep Guardiola'dan şampiyonluk itirafı!

Arne Slot: "Liverpool doğru yolda ama seviyeyi yükseltmeliyiz"

Politano: "Lukaku, büyük kazanç"

Enzo Maresca: "Manchester City'ye gitmiyorum"

Real Madrid'de ilginç tesadüf: Yolun sonu mu?

Manchester City, Galatasaray'a rotasyon yapabilir!

Zlatan Ibrahimovic'in oğlu Vincent, Milan ile profesyonel sözleşme imzaladı























