Terim istedi anlaşma yapıldı!
Galatasaray'da ön libero transferi için son sözü futbolun patronu Fatih Terim söyledi ve Wellington defteri kapandı. 4 yıllık sözleşme isteyen Melo da Galatasaray'ın son yılı opsiyonlu 3 yıllık kontrat teklifini kabul etti.
Galatasaray'da son sözü söyleyen Fatih Terim oldu ve sarı-kırmızılı yönetim Felipe Melo'nun transferini onayladı. Önceki gün "Wellington ve Melo'dan biri hakkında hocamız karar verecek" diyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, Fatih Terim ile yaptığı görüşmenin ardından danışmanı Bülent Tulun'a Torino'ya git direktifi verdiği ve Tulun'un da Juventus kulübüyle kesin anlaşmaya vardığı öğrenildi.
4 yıllık kontrat isteyen Melo'nun da son yılı opsiyonlu olmak üzere 3 yıllık sözleşme öneren Galatasaray'ın teklifini kabul ettiği öğrenildi.
JUVENTUS'UN RESTİ GAZA BASTIRDI
Geçen sezon olduğu gibi bu sezon da yılan hikayesine dönen Melo transferinde Juventus'un çektiği rest etkili oldu. Yarın yeni sezon hazırlıkları için kampa girecek İtalyan kulübü, G.Saray'a bu hafta bu işi bitirelim mesajını yolladı. Teknik direktör Conte'nin sözleşmesi olmasına rağmen kamp kadrosuna almadığı Melo iki sezon önce de ABD kampına götürülmemiş ve G.Saray oyuncuyu ertesi gün kiraladığını açıklamıştı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'in büyük planı: Vinicius yerine Haaland

Enes Ünal için transfer iddiası! Geri dönüyor!

Masuaku'dan ayrılık kararı!

Real Madrid'de zor denklem: Arda Güler ve Jude Bellingham

Oscar Bobb, Manchester City'den ayrılabilir

Weston McKennie: "Juventus'ta kalmak istiyorum"

Joao Neves için Manchester United açıklaması!

Javi Galan, Atletico Madrid'den ayrıldı

Konrad Laimer, yeni sözleşme bekliyor!

Kenan Yıldız'dan Juventus'a iki şart!






















