Terim iki bileti kesti
Galatasaray'da ara transfer döneminde takımda kalarak Florya'da idmanlara çıkan iki oyuncunun sezon sonunda takımdan gönderilmesi bekleniyor.
Webaslan.com
Sezon başında Fatih Terim'in gelişmesi amacıyla kiralık gitmesini önerdiği 25 yaşındaki oyuncu, Galatasaray'a geri döndü ancak forvet hattının yetersiz olmasına rağmen maç kadrosuna dahi katılmadı.
Kendisine takım bulamayan ve tıpkı Mehmet gibi Florya'da antrenmanlara devam eden bir diğer isim de Serkan Kurtuluş! Galatasaray'dan ayrılmaya sıcak bakmayan genç sağ bek Terim'in alternatifleri arasında yer almıyor.
Her iki futbolcu da Galatasaray'a gelecek yıllarda hizmet edilecek düşüncesiyle transfer edilmişti. Fırsat buldukları dönemde şansları iyi değerlendiremeyen Mehmet ve Serkan'ın sezon sonunda takas yoluyla gönderilmesi bekleniyor.
MEHMET BATDAL BUCASPOR'DA ATTIĞI DÖRT GOL
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Manchester United'a Bournemouth çelmesi!

Lens'ten zirve yarışında beş gollü net galibiyet!

Leipzig, Hoffenheim karşısında gol oldu yağdı!

Arda Güler'den Alex de Souza itirafı!

Guti'den Arda Güler'e övgü dolu sözler!

Uli Hoeness: "Kane için 150 milyon euro öderim"

Dortmund'dan sakatlanan Emre Can'a yeni sözleşme

Zaniolo, beklediği haberi alamadı!

Modric'ten büyük jest: "Tereddüt etmedim"

Milan'da Modric ile devam kararı




















