Telles'te son durum
Galatasaray'ın takıma katmak için büyük uğraş verdiği Brezilyalı Alex Telles, bugün öğleden sonra takımı Gremio ile beraber idmanda görüntülendi.
Webaslan Dış Haberler
Chitolina, "Görüşmelerde her şey yolunda. Galatasaray şartlarımızı kabul etti. Ama henüz resmi bir şey yok. İmzalar atılmadan hiçbir şeye bitti diyemeyiz. Her şey onların elinde. Sanırım şu an acele halindeler" diye konuştu.
Oyuncunun menajeri Fernando Otto ise resmi evrakların kendisine gönderileceğinin bildirildiğini açıkladı.
Bir dönem Kayserispor'da oynayan, şimdi ise Alex Telles'in kulübü Gremio'da top koşturan Paraguaylı orta saha oyuncusu Christian Riveros, Telles'in transferinde ufak pürüzlerin olduğunu ifade ederek arkadaşını övdü.
Riveros, "Alex genç takımdan 2013'ün başında geldi ve Andre Santos ayrıldıktan sonra bu bölgede çok başarılı oldu. Ufak pürüzlerin olduğunu düşünüyorum. Umarım her şey yakında çözülür" diye konuştu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Kenan asist yaptı, Juventus tek golle kazandı!

Arsenal'ın 16 yaşındaki oyuncusu Dowman tarihe geçti!

Napoli evinde geriden gelip kazandı

Arsenal son dakikada golüyle rahatladı!

Brighton, Sunderland'i Yankuba Minteh ile geçti!

Atletico Madrid evinde tek golle kazandı

Bayern Münih, 9 kişiyle puanı aldı

Inter, sahasında 82'de yakalandı!

Xabi Alonso için açıklama: "Teklifleri değerlendiriyor"

Sandro Tonali için Arsenal ve Manchester City yanıtı!


























