Telles'te çözülemeyen pürüzler
Galatasaray'da bitti gözüyle bakılan genç Brezilyalı sol kanat oyuncusu Alex Telles transferinde yine aynı problem yaşandı. Ödeme planında anlaşma sağlanamıyor.
Vatan

Transferinde imza aşamasına gelinen 21 yaşındaki Brezilyalı futbolcu için kulübü Gremio'ya ödenecek bonservis bedeliyle ilgili taraflar arasında ödeme planı konusunda pürüz yaşandığı ve transferin sıkıntıya girdiği öğrenildi.
Telles için Gremio kulübüne 7 milyon euro ödeyecek olan Galatasaray'ın ödemeleri Mayıs ayına kadar yaymak istedi ancak ekonomik sıkıntılar içerisinde olduğu belirtilen Gremio'nun bunu kabul etmedi. Bu noktada görüşmelerin tıkandığı öğrenilirken Galatasaray bu transferin gerçekleşmeme ihtimaline karşı da bir B planı hazırladı.
TELLES OLMAZSA ASTORI
Galatasaray, Brezilyalı futbolcunun kendisinin de doğruladığı Telles transferinde yaşanan ödeme planı sıkıntısı nedeniyle ikinci bir ismi hazırda tutuyor. Bu isim ise Mancini'nin de olumlu görüş bildirdiği Davide Astori.
İtalya Serie A takımlarından Cagliari'de forma giyen İtalyan futbolcu 26 yaşında ve 7 kez İtalya milli takımının formasını giydi. Galatasaray, Telles transferinin çözülememesi durumunda hızlıca Astori transferini bitirmeye çalışacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Claudio Ranieri: "Kalmam hata olur"

Real Madrid'in sol bek tercihi Carreras

Paris Saint-Germain'de Dembele umudu!

Hansi Flick: "Ter Stegen 11'de olacak"

Jonathan Tah için Avrupa'da büyük yarış!

Erik ten Hag, Xabi Alonso'yu bekliyor!

Pep Guardiola: "Ara vereceğim!"

Vitor Pereira: "Wolverhampton'da biraya değil, insanlara gidiyorum"

Bayern Münih'te Eric Dier'a veda!

Manchester United, San Mames'te final ateşini yaktı!
