Telles'in bonservisini alıyorlar mı?
Alex Telles'in menajeri Fernando Otto, Inter'in Brezilyalı oyuncunun bonservisini almak için harekete geçtiği iddialarına cevap verdi.
WEBASLAN DIŞ HABERLER- Inter'in Galatasaray'dan kiraladığı Alex Telles için İtalyan basınında bonservisi alındı' iddialarının yer almasının ardından, menajer Fernando Otto'dan açıklama geldi.
Brezilyalı oyuncu için erken harekete geçme gibi bir planı olmadığını belirten Otto, "Şu anda Alex Telles'in transferi için çalışmalar yürüttüğümüz doğru değil. Böyle bir şey olursa, sezon sonunda olacak" ifadelerini kullandı.
Inter ile bir görüşmesi olacağını kaydeden menajer, "Bu ay Milano'ya geçerek, sportif direktör Piero Ausilio ile görüşeceğim. Ancak şu anda hiçbir şey yok. Ama size yine de, Inter'in Telles için sezon sonunda harekete geçeceğini söyleyebilirim" diye konuştu.
Galatasaray'dan 1 sezonluğuna Inter'e kiralanan Alex Telles için yapılan anlaşmada 8,5 milyon euroluk satın alma opsiyonu bulunuyor. Inter'de Mancini'nin favori isimlerinden biri olan 22 yaşındaki sol bek, 5 maçta, 2 asist yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona, Joao Cancelo'nun tapusunu aldı

Jakirovic'ten yanıt: "Bizi daha da motive ediyor"

Harry Kane, Al-Hilal'in dev teklifini reddetti

Atletico Madrid, sezona 3 puanla başladı

Milan'dan 66 milyon euroluk transfer!

Barcelona, Joan Gamper Kupası'nı kazandı

Inter'de mutlu son: Curtis Jones

Real Betis'te anlaşma tamam: Troy Parrott

Arsenal'den Kenan Yıldız için 100 milyon euroluk çılgın plan!

Mourinho'dan Rodri için transfer itirafı!



























