Telles ne zaman açıklanacak?
Galatasaray’ın anlaşmaya vardığı oyuncunun parçalı bonservisinin, transferin resmen duyurulmasını geciktirdiği, açıklamanın pazartesi yapılacağı bildirildi.
Milliyet

Brezilya’nın Universio internet sitesi var olan durumun yapısal bir engelle karşı karşıya olduğunu iletti. Galatasaray’ın hem oyuncu hem de kulübü Gremio ile anlaşmaya vardığı ifade edilirken, Telles’in bonservisinin tek bir elde toplanmadığına ise dikkat çekildi. 21 yaşındaki sol bekin haklarının yüzde 40’ını şu anki kulübü elinde bulundururken, eski kulübü Juventude yüzde 5 ve oyuncunun iki kulüp arasında transfer olduğu dönemde aracılık eden yatırımcılar da yüzde 55’lik bir dilime sahip bulunuyor.
Kulüplerin anlaşmasına karşın bu yatırımcılar kısmıyla ilgili pürüzlerin kaldığı, bu ufak detayların çözülmesinin ardından transferin resmen duyurulacağı bildirildi. Gremio kulübünün de bu yüzden beklemede olduğu belirtilirken transferin kulüp tarafından pazartesi günü açıklanacağı ifade edildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!

Bayer Leverkusen'in yeni hocası Kasper Hjulmand!
