Telles gidiyor, Bruma kalıyor
Rodallega’nın işini ise büyük oranda bitiren Galatasaray’da kiralıktan dönen futbolcularla ilgili de önemli gelişmeler yaşanıyor.

Serdar Aziz’le anlaşan, Rodallega’nın işini ise büyük oranda bitiren Galatasaray’da kiralıktan dönen futbolcularla ilgili de önemli gelişmeler yaşanıyor.
Sarı-kırmızılı yönetim, Telles için Porto’dan gelen 6 milyon euro+2 futbolcu teklifini, önerilen oyuncu listesinde kendilerine uygun bir isim olmadığı için geri çevirdi.
Cim-Bom, Portekiz ekibine Telles’i 8 milyon euroya satabileceğini bildirdi. Brezilyalı futbolcuyu almak için kararlı olan Porto’nun 1-2 gün içinde kararını bildireceği belirtildi. Galatasaray cephesi Porto’nun bu transferi gerçekleştirmesini yüksek olasılık olarak görüyor.
Teklif beğenilmedi
Galatasaray’da geçen sezonu Real Sociedad’ta kiralık olarak geçiren Bruma için ise PSV Eindhoven’dan gelen teklifin detayları ortaya çıktı.
Hollanda ekibinin bonservis olarak 3 milyon 250 bin euronun yanısıra bonuslarla beraber yaklaşık 5 milyon euroluk bir paket teklifinde bulunduğu ama bunun kabul görmediği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımda tatmin edici bir teklif gelmezse Portekizli futbolcunun kalmasına karar verildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Rodrygo için veda kapıda: Real Madrid ve Xabi Alonso ayrılığa sıcak

FIFA Başkanı Infantino'dan Diogo Jota için taziye mesajı

Nice, Yeahvann Diouf'u kadrosuna kattı

Arsenal'in hedefi Ademola Lookman!

23 maça çıktı, Serie A'ya 14 milyon Euro'ya gitti!

Cristhian Mosquera, Arsenal'e "evet" dedi!

Jota'nın kaybından sonra Ronaldo'dan duygusal açıklamalar

Bayern Münih'ten Rashford sürprizi!

Mitoma, Brighton ile yeni sözleşmeye hazır!

Diogo Jota, hayatını kaybetti!
