Telekonferansta ne konuşuldu?
Süper Lig ekiplerinden Galatasaray'da teknik direktör Fatih Terim sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Sarı-kırmızılı takımın telekonferans yaptığı anın fotoğrafını paylaşan Terim oyunularına mesaj yolladı.
Galatasaray'da futbolcular ve teknik direktör Fatih Terim karantina günlerinde telekonferans yoluyla iletişim sağlıyor.
Sarı-kırmızılı takımda deneyimli teknik adam sosyal medya hesabından bu anın fotoğrafını paylaşarak, "Hepinizi çok özlemişim. Sizleri görmek beni çok mutlu etti. Hep birlikte taraftarımızla da buluşacağımız günü bekliyorum. Sağlıkla kalın..." ifadelerini kullandı.
Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Terim'in sağlık durumu ve tedavi sürecini anlattığı belirtildi.
Futbolcularının ve ailelerinin genel durumu ile sağlık bilgileri hakkında bilgiler alan tecrübeli çalıştırıcı, bu süreçte fizik performans kadar mental olarak güçlü kalmanın önemine dikkati çekti. Tecrübeli teknik adam, ayrıca liglerin başlama ihtimali ve olası tarihlere ilişkin teknik heyet olarak hazırladıkları, sağlık öncelikli zaman ve iş planlarından da bahsetti.
Fatih Terim ve oyuncuları arasındaki görüşme, yaklaşık 40 dakika sürdü.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Juventus'ta hedef Mason Greenwood

Pio Esposito için Arsenal açıklaması!

Robertson: "Galatasaray için kaygılanmıyorum"

Juventus'ta Spalletti ile imza yakın

Joan Laporta'dan Marcus Rashford yanıtı

Barcelona'dan Robert Lewandowski için açıklama!

Hansi Flick'ten geleceği için açıklama!

Thierry Henry'den Arsenal için açıklama

Rayo Vallecano beraberliği son dakikada aldı!

Wolverhampton, Brentford'a şok yaşattı!


























