Tekirdağ'da Taraftar Çeşmesi, şampiyon Galatasaray'ın renklerine boyandı
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesindeki Taraftar Çeşmesi, şampiyon Galatasaray'ın renklerine boyandı.
Tekirdağ'ın Şarköy ilçesindeki Taraftar Çeşmesi, Galatasaray'ın şampiyonluğundan dolayı sarı ve kırmızı renklere boyandı.
Şarköy Galatasaray Taraftarlar Derneğinin düzenlediği organizasyonda, sarı-kırmızılı ekibin şampiyonluğunu kutlamak için toplanan taraftarlar, ellerindeki bayraklarla çeşmenin bulunduğu sahildeki çay bahçesine geldi. Bir taraftar da etkinliğe at sırtında katıldı.
Taraftarlar, çeşmenin sarı ve kırmızıya boyanmasının ardından şampiyonluk şarkıları söyledi.
Taraftarlarla birlikte çeşmeyi boyayan Şarköy Belediye Başkanı Alpay Var, Galatasaray'ın şampiyonluğunu kutladıklarını belirterek, taraftarları tebrik etti.
Şarköy Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Serhat Besli ise beşinci yıldızı takmanın gurunu yaşadıklarını, takımlarının üst üste 5 yıl şampiyon olarak yeni bir rekora imza atmasını dilediklerini kaydetti.
İlçedeki çeşme, her yıl Süper Lig'de şampiyon olan takımın renklerine boyanıyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























