"Tek yapmamız gereken..."
Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, 0-0 berabere tamamlanan Trabzonspor maçının ardından açıklamalarda bulundu
Galatasaraylı futbolcu Emre Çolak, 0-0 berabere tamamlanan Trabzonspor maçının ardından açıklamalar yaptı.
Sarı-kırmızılı ekibin genç futbolcusu Emre Çolak, Trabzonspor'a karşı önemli puanlar yitirdiklerini dile getirerek, "Bu beraberliği hiç hesaba katmamıştık ama kendi sahamızda şanssız iki maç oldu. Bir türlü gol atamadık. Pozisyon da bulduk ama olmayınca olmuyor" diye konuştu.
Önlerinde 2 maç kaldığını aktaran Emre, "Kazanıp önümüze bakacağız. İnşallah şampiyon oluruz. İki maçımızı da alıp şampiyon olabiliriz, bu gücümüz var" dedi.
Eboue ise skordan dolayı üzgün olduklarını belirterek, "Kendi sahamızda çok önemli 2 puan kaybettik. Bunu bir kenara bırakmalıyız. Önümüzde önemli bir Beşiktaş maçı var. Tek yapmamız gereken kendimiz gibi oynamak" değerlendirmesini yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester United'da orta saha için büyük plan!

Roma, Axel Disasi için harekete geçti

Lewandowski'den sürpriz karar!

Monaco'dan Ansu Fati için karar!

Arda Güler'in brüt ücreti İspanya'da tartışma yarattı

Arne Slot: "van de Ven kontrolsüz girdi"

Hojlund: "Harika bir karar böyle görünür"

Lothar Matthaus'tan Harry Kane'e övgü

Zirkzee, şarta bağlı opsiyonla Roma'ya doğru!

Davide Frattesi için 35 milyon euro
























