Tek rakibi THY!
Türkiye'ye bomba gibi dönen Umut; lig, kupa, milli maç ayırmıyor, durmadan gol atıyor. Sezonun başlamasıyla uçuşa geçen Umut 7 maçta 456 saniye topla oynadı, ortalama 76 saniyede bir gol attı
Sezon öncesi Galatasaray'ın sürpriz transferlerinden biri olan Umut Bulut, yakaladığı çıkışla hayran bırakıyor. 2010- 11 sezonunda Trabzonspor'da 38 maçta 16 gol atan futbolcu, sezon sonu biraz da sancılı bir şekilde Fransa'nın orta sıra ekiplerinden Toulouse'a transfer oldu. 2011-2012 sezonunda Fransız ekibinde 32 maçta 5 gol atan Umut, Haziran'da Galatasaray'a transfer oldu. Sezona harika start veren Umut, Süper Lig ve Süper Kupa'da çıktğı 4 maçta 6 gol attı. Performansıyla kendisine Milli Takım kapısını da açan Umut, 2014 elemelerinde çıktığı iki maçta da durmadı ve yine bir gol attı.
DOKUNUNCA GOL OLUYOR!
Umut bu sezon toplam oynadığı 7 maçta 504 dakika süre alırken, topla oynadığı 456 saniyede 7 gol buldu. Umut 76 saniyede 1 gol atıp kiralık geldiği Galatasaray'da kalıcı olacağını gösterdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Madrid'den Marc Cucurella hamlesi!

Bologna, Orsolini'den cevap bekliyor

Angelino'dan geleceği için karar

Roma'dan Mason Greenwood için 40 milyon euro

Marcus Rashford için kritik gün!

Milan'da Ruben Amorim sesleri!

Arsenal'in yeni gözdesi Barcola

Fulham'da Alvaro Arbeloa için geri sayım!

Pepe'den Real Madrid açıklaması!

Kenan Yıldız için 100 milyon euro























