Tek eksik Didier Drogba
Süper Lig'in ilk haftasındaki Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'da yapılan son çalışmada Didier Drogba haricindeki tüm oyuncular yer aldı.
Webaslan.com
Galatasaray, Spor Toto Süper Lig'de sezonun ilk haftasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarına yaptığı antrenmanla devam etti.
Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki antrenmana sabaha karşı Fildişi Sahili Milli Takımı ile ABD'de Meksika'ya karşı mücadele eden Didier Drogba haricindeki tüm milli oyuncular katıldı. Milli takım kamplarından dönen diğer oyuncuların rejenerasyon çalışması yaptığı öğrenildi.
Isınma ve açma - germe hareketleriyle başlayan antrenmanda daha sonra dar alan oyununa geçildi. Son bölümde ise şut ve orta çalışması yapılarak akşam idmanı tamamlandı.
Galatasaray, Gaziantepspor karşılaşmasının hazırlıklarına 16 Ağustos Cuma günü saat 18.30'da basına açık olarak gerçekleştireceği antrenmanla devam edecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Chelsea'de yaprak dökümü! Tam 16 oyuncu gönderilecek

Parma, El Bilal Toure transferini duyurdu

Bruno Fernandes, Altay Bayındır'a veda etti

Hull City'den orta sahaya takviye: Hjerto-Dahl imzayı attı

Manchester United, Altay Bayındır'ı Celta Vigo'ya kiraladı!

James Trafford, rekorla Leeds United'a gitti

Real Madrid'de Vinicius Junior düğümü çözüldü!

Barcelona, Julian Alvarez'den vazgeçiyor

Jose Mourinho'dan tepki, çok kızdı!

Douglas Luiz'den Everton'a ret




























