Taylan Antalyalı: "Yıllardır bu anı bekliyorum"
Taylan Antalyalı, Galatasaray'ın Antalyaspor'u 5-0 mağlup ettiği maçın ardından açıklamalarda bulundu.
Galatasaray'ın Antalyaspor'u 5-0 mağlup ettiği maçın ardından Taylan Antalyalı, yayıncı kuruluş beIN Sports'a açıklamalarda bulundu.
İlk kez Galatasaray formasıyla bir maça ilk 11'de başlayan Taylan, "Uzun zamandır bu anı bekliyordum, yıllardır. Takım olarak iyi mücadele ettik. Futbol için zor bir zemin vardı. İyi mücadele ettik, farklı kazandık." ifadelerini kullandı.
"ÇOK DAHA İYİ BİR GALATASARAY"
Maçı değerlendiren genç orta saha, "2019'un son maçıydı. Devreyi böyle farklı kapattığımız için mutluyuz. İkinci yarı çok daha iyi bir Galatasaray seyrettireceğiz taraftara." yorumunu yaptı.
"ELİMDEN GELENİ YAPIYORUM, HER DAKİKA "
İyi performansını değerlendiren Taylan, "Bugün biraz da Falcao'ya yakın oynadık. Hocamız böyle istedi. İyi de oynadık. Elimden geleni yaptım. Aldığım her dakikada böyle yapmaya çalışıyorum. İkinci yarıda da bunu sürdürürüm." sözleriyle konuşmasını noktaladı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Real Sociedad'dan evinde rahat galibiyet

Barcelona'da başkan Laporta 2031'e kadar devam!

Lille, Rennes'i deplasmanda geçti!

Arne Slot'tan tepkiler için açıklama!

Como'dan ikinci yarıda geri dönüş!

Liverpool'a Galatasaray öncesi son dakika şoku!
Bakan Bak'tan Arda Güler'in golü için değerlendirme!

Manchester United, Bruno Fernandes'in rekoruyla kazandı!

Nottingham Forest - Fulham maçı başladığı gibi bitti!

Alisson Santos'tan geleceği için mesaj























