Tatlı yiyelim, tatlı konuşalım
Galatasaray, Monaco'da yapılacak Şampiyonlar Ligi grup aşamasının kura çekiminde geçen yıl olduğu gibi uğur deneyecek ve rakiplerine lokum ikram edecek.
Hürriyet
Sarı kırmızılılar, yarın Monaco’da yapılacak olan kura çekimine yanında‘Türk lokumu’ ile gidecek. Kulübün televizyonu olan GS TV, geçen sezon Şampiyonlar Ligi grup kuraları çekiminde eşleştiği rakiplerine, sıcağı sıcağına Türk lokumu ikram etmişti.
Bunun ardından çeyrek finale kadar giden sarı kırmızılılar, rüya gibi bir sezon geçirdi. İşte bu uğur, kulüpte bir hayli fazla konuşulurken, yarınki kritik kura çekiminde bir kez daha tekrarlanması kararlaştırıldı. Galatasaray’ın, Şampiyonlar Ligi’ndeki grubunun ve 3 rakibinin belli olacağı kura çekimine başkan Ünal Aysal ve İcra Kurulu Başkanı Lutfi Arıboğan ile birlikte Emir Sarıgül ve Ebru Köksal da katılacak.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Hull City'den Göztepe'nin eski golcüsüne 20 milyon Euro!

Jürgen Klopp'dan Liverpool açıklaması

Kempes, Madrid'den ayrılmak isteyen Alvarez'i destekledi

Manchester United'dan Manuel Ugarte açıklaması

Nico Paz için açıklama: "Como onun için en iyi seçenek"

Franck Kessie: "Juventus için harika olurum"

Real Madrid'de transfer için Camavinga'ya veda!

Hull City'de hedef Thomas Meunier

Jose Mourinho'dan Arda Güler'i şoke eden telefon!

Como'nun 25 milyon euroluk teklifine Chelsea'den ret: Chalobah

























