Tarık Çamdal, Galatasaray'ın üç teklifini reddetti
Galatasaray, Tarık'a sırasıyla, 'Bonservisini verelim', 'Geçen yıldan kalan alacaklarını tek seferde verelim' ve 'Geçmişten kalacaklarını ve 600 bin Euro ödeyelim' şeklinde 3 ayrı teklif yaptı. Tarık hepsini geri çevirdi.
Galatasaray, Tarık'a sırasıyla, 'Bonservisini verelim', 'Geçen yıldan kalan alacaklarını tek seferde verelim' ve 'Geçmişten kalacaklarını ve 600 bin Euro ödeyelim' şeklinde 3 ayrı teklif yaptı. Tarık hepsini geri çevirdi.
Fatih Terim'in kadroda düşünmediği Tolga Ciğerci'nin sözleşmesini karşılıklı olarak feshedip 1 milyon 925 bin Euro tasarruf eden Galatasaray yönetimi, Tarık Çamdal'la da fesih için masaya oturdu, ancak ummadığı bir cevap aldı.
Sarı kırmızılılar 2014 yılında 4 milyon 750 bin Euro'ya Eskişehirspor'dan alınan ve yılda 1 milyon 605 bin Euro garanti para alan 27 yaşındaki futbolcuya ilk olarak, "Bonservisini verelim, sözleşmeni feshedelim" teklifinde bulundu.
HİÇBİR ŞEKİLDE İNDİRİM YAPMADI
Galatasaray ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Tarık olumsuz yanıt verince, bu kez futbolcuya, "Geçen yıldan kalan tüm alacaklarını tek seferde ödeyip mukaveleyi feshedelim" önerisi yapıldı.
Tarık Çamdal bunu da kabul etmeyince yeni bir teklif yapılarak, "Geçen yıldan kalan alacağını ve 600 bin Euro ödeyelim, sen de bir kulübe gidip oynarsın" denildi. Yine reddeden Tarık en sonunda, "Sözleşmemde yazan 1 milyon 605 bin Euro'yu almadan ayrılmam. Paramı bırakmam" diyerek, hiçbir şekilde indirim yapmayacağını fade etti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gasperini: "Greenwood'u alamadık!"

Berke Özer, Toulouse maçına damga vurdu!

Lille, deplasmanda tek golle kazandı

Hull City'de 6 imza birden!

Tottenham'da Richarlison kadro dışı!

Gabriel Martinelli'den 70 milyon euro'luk transfer

Luis Enrique'den Bradley Barcola için ayrılık itirafı!

Pierre Sage'den Ismaila Sarr için açıklama

Luis Enrique: "Ballon d'Or'u hak eden kişi PSG'den olmalı"

İspanya Süper Kupa'nın organizasyon toplantısı Riva'da yapıldı



























