Taraftarın büyük çilesi bitti
Galatasaray taraftarının Türk Telekom Stadyumu'na geliş-gidişte ulaşım konusunda yaşadığı sıkıntıları gidermek adına önemli bir adım atıldı.
Stat ile Cendere Yolu, Hasdal, Kemerburgaz, Tem bağlantısını sağlayan bölüm trafiğe açıldı.
Cendere Yolu'nu ve bağlantılarını kullanan Sarı-Kırmızılı taraftarlar, maç günleri kombine kartlarını göstererek Vadi İstanbul Alışveriş Merkezi'nin 5 bin kapasiteli otoparkına araçlarını bıraktıktan sonra 20 dakika yürüyerek stada varabilecek. Böylece maça aracıyla gelen ancak otopark kartı bulunmadığı için sorun yaşayan taraftarlara önemli bir alternatif doğacak.
Ayrıca Vadi İstanbul'u Türk Telekom Stadyumu'na, aynı kompleksin içinde yer alacak yapımı süren hastaneye ve Seyrantepe metrosuna bağlayacak havarayın da test sürüşleri devam ediyor. Kulüp yetkilileri, taraftarların maç çıkışı metro girişindeki turnike bölümünde yaşadığı yoğunlukla ilgili “Metro girişindeki turnikelerin çalışma hızı, istasyonun içindeki yoğunluğa göre otomatik olarak ayarlanıyor. Bunun nedeni, metro araçlarının kapasitesinden fazla yolcu almaması ve seyir güvenliğinin tehlikeye sokulmaması. Tüm dünyada yoğun metro hatlarında bu sistem kullanılıyor” açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Hull City'nin finaldeki rakibi Southampton oldu

Sergio Ramos kulüp sahibi oluyor!

Atletico Madrid, Lookman ve Sörloth'la galip!

Real Betis, 21 yıl sonra Şampiyonlar Ligi vizesi aldı

Casillas: "Mourinho'yu istemiyorum"

Florentino Perez'den seçim çağrısı ve Jose Mourinho cevabı

Yapacakları son bir iş kaldı: Wembley!

Acun Ilıcalı'dan final için açıklama

Toni Kroos: "Arda Güler 10 numara oynamalı"

Jose Mourinho: "Benfica ile sözleşme uzatmam"




























