Taraftar tek ses: #LiseciZihniyetinizBatsın
Her şey yoluna girdiği bir sırada kulübün seçime taşıması Galatasaray taraftarlarını kızdırdı.
Galatasaray Kongre Üyeleri'nin, her şey yoluna girdiği bir sırada kulübü seçime taşıması Galatasaray taraftarlarını kızdırdı.
Yaşananlara büyük tepki gösteren taraftarlar, Twitter'dan "#LiseciZihniyetinizBatsın" etiketiyle ibra etmeyenlere eleştirilerini sıraladı. Kısa sürede Türkiye gündeminde ilk sıraya yükselen bu etikete binlerce tweet gönderildi.
Dursun Özbek'in ibra edilirken Mustafa Cengiz'in ibra edilmemesinin anlaşılmaz olduğu dile getirildi.
Fatih Terim'in imzası askıda
Mustafa Cengiz'in idari yönden ibra edilmemesinin ardından teknik direktör Fatih Terim'in alacağı karar da merakla beklenmeye başlandı. Cengiz, sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Terim ile 5 yıllık yeni bir kontrat yapmış ancak imzayı kongre sonrasına bırakmıştı.
Cengiz yönetiminin düşmesiyle yeni sözleşmede şimdilik askıya alınmış oldu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Gattuso'dan Tavares için Real Madrid sözleri...

Inter'den Hakan Çalhanoğlu'na teklif

Tedesco'nun Bologna macerası kısa sürdü!

Jose Mourinho'dan Arda Güler için flaş açıklama

Arda Güler yine sahnede! Real Madrid kazandı

Arsenal, Ipswich deplasmanında 4 golle turladı

Barcelona, genç yeteneği 2030'a bağladı: 150 milyon euro

Gonçalo Ramos: "Gol atarsam sevinmem"

Ruben Amorim: "Milan'a hayır diyemezdim"

Hakan Çalhanoğlu'ndan Inter'e kötü haber!





















