Taraftar ıslıkladı Sneijder sahip çıktı!
Antalyaspor ile karşı karşıya geldiğimiz mücadelenin ikinci yarısında ilginç anlar yaşandı.
Galatasaray'ın Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Antalyaspor ile karşı karşıya geldiği mücadelenin ikinci yarısında ilginç anlar yaşandı.
Mücadelenin 64. dakikasında Antalyaspor Sezer ile beraberliği yakalarken, Jose Rodriguez savunmadan çıkılırken yaptığı pas hatası ile tribünlerin tepkisini çekti.
Türk Telekom Arena'da tribünleri dolduran taraftarlar, İspanyol oyuncuyu topu ayağına aldığında ıslıklamaya başlarken, 66. dakikada Rodriguez Podolski'nin attığı golün asistini yaptı ve takımının 2-1 öne geçmesinde pay sahibi oldu.
Galatasaray öne geçtikten hemen sonra da, 67. dakikada Taffarel Jose Rodriguez'i kenara alarak, Emre Çolak'ı sahaya sürdü.
Rodriguez'in oyundan çıktığı anlarda da tribünlerden yine ıslıklar yükselirken, Wesley Sneijder tribünlere yaptığı işaret ile oyuncuyu alkışlamalarını istedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester City, Bouaddi transferinde öne geçti!

Real Madrid, Rodri ile anlaştı iddiası

Hull City'den Mert Kömür hamlesi!

Sacha Boey için ayrılık açıklaması

Parma ve Marsilya El Bilal Toure'nin peşinde!

İşte Jamal Musiala'nın sahalara geri dönüş tarihi

Schalke'de Edin Dzeko için geri sayım

Real Madrid'den Vinicius kararı!

Altay Bayındır'dan geleceği ile ilgili açıklama

Manuel Neuer'den jübile kararı!



























