Tannane'ye resmi teklif yaptılar
Galatasaray'ın ilgilendiği Heracles forması giyen Oussama Tannane için İtalyanlar da resmi teklifte bulundu.
SPORX DIŞ HABERLER - Galatasaray'da transferin ilk hedeflerinden olan Oussama Tannane'ye başka bir takımın daha resmi teklif yaptığı ortaya çıktı.
Heracles'te gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken Oussama Tannane ile İtalya Serie A ekiplerinden Atalanta'nın da ilgilendiği belirtilirken, İtalyan temsilcisinin Heracles'e resmi bir teklifte de bulunduğu iddia edildi. Hollanda basınına yansıyan haberde Galatasaray gibi birkaç takımın daha genç oyuncunun peşinde olduğu ancak şu ana kadar resmi girişimlerde bulunan iki takımın Galatasaray ve Atalanta olduğu belirtildi.
Geçtiğimiz günlerde Heracles yöneticilerinden Nico-Jan Hoogma da transfer hakkında konuşmuş ve artık topu Galatasaray'da olduğunu ''Biz son fiyatımızı ilettik. Şu an gelecek cevabı bekliyoruz'' sözleriyle dile getirmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

David Luiz: "Sarri yüzünden sigaraya başlıyordum"

Runjaic: "Zaniolo, zor günler geçirdi!"

Jota'nın çocukları, Wolverhampton maçında maskot olacak

İspanya'da Marcao'ya ağır ceza!

Tottenham'dan devre arasında 150 milyon sterlin transfer bütçesi

Real Madrid'den Alaba için karar!

Van Basten'den Lamine Yamal övgüsü!

Real Madrid'de stoper transferinde yeni rota!

Manchester City'de disiplin, Noel arası da tanımıyor

Ruben Amorim'den Mainoo'nun kiralık ayrılığına izin yok!























