Takımdan göndermek istiyordu ama...
Galatasaray Sportif AŞ Başkanı Yasaman, daha önce “Ben olsam satardım” dediği Hollandalı yıldız için fikir değiştirdi.

23 Mayıs’ta Galatasaray’da yapılacak olan seçimli genel kurul öncesi Sarı-Kırmızılı kulübün başkan yardımcısı ve Sportif AŞ Başkanı Hamdi Yasaman konuştu.
Daha önce “Bana kalsa Sneijder’i Juventus’a satardım” diyen Yasaman’ın oyuncu için fikrini değiştirdiği görüldü. Yasaman “Şampiyonluk çok önemli. Geliri büyük. Şampiyonluk için yıldız oyunculara ihtiyacınız var. Benden herkes forma istiyor ve yüzde 99’u Sneijder’le ilgili talepler oluyor. Bu tip oyuncuları satmak doğru değil” ifadelerini kullandı. Mersin maçının yıldızı Muslera’ya da övgüler yağdıran Yasaman “Çok büyük kaleci. Bazen gençlikten ve stresten hataları olabiliyor ama şampiyonluk yolunda takıma katkısı büyük” dedi.
DOKTORA İMTİHANI VARDI
Yasaman, CAS’ta davalık oldukları eski hocaları Prandelli için, “Kendisi ile başkan adayı ve yöneticimiz Dursun Özbek’in uzlaştığı söyleniyor. Ben ilk gün uyarmıştım. 7 günlük ihbar süresi gibi detayları atladık. Başkan ve futboldan sorumlu yöneticiler karar alıp, Florya’da Prandelli’ye gönderildiğini tebliğ ettiler. Halbuki anlaşılarak gönderilmeliydi” diye konuştu.
Yasaman, Mersin maçı öncesi Adana’daki yönetim toplantısına gitmemesiyle ilgili spekülasyonlara da “Kızgınlıktan değil. Üniversitede doktora imtihanında jüri üyesiydim. Sebebi bu” yanıtını verdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldinho'nun oğlu Joao Mendes, Hull City'ye imza attı!

Wolfsburg resmen açıkladı: Eriksen

Jamie Vardy'den transfer itirafı!

Manchester City'ye Marmoush'tan kötü haber!

Batista Mendy: "Sevilla, oynadığım en büyük kulüp"

PSG'den Comolli'ye telefonda Kolo Muani tepkisi!

Mbappe'den ırkçılık olaylarına tepki!

Nico Williams, altı hafta yok!

Hoeness'ten Premier Lig'e eleştiri: "Monopoly oynuyorlar"

Wolverhampton'da Larsen'e yeni sözleşme!
