Takım bütçesi 60 milyon euro!
Galatasaray’da, takıma ödenecek 52 milyon Euro’nun vergisi de 8 milyon Euro’yu bulacak.
Falcao 5 milyon Euro ile Galatasaray'da en çok kazanan isim olurken, sarı-kırmızılı kulüp 2019-20 sezonunda mevcut futbol takımına 46 milyon Euro garanti ücret ödeyecek.
Diagne ve Mitroglou'na verilecek 3 milyon Euro, primler ve imza paraları ile bu rakam 52 milyon Euro'ya çıkacak. Vergi de dikkate alındığında Galatasaray'ın bu sezon için geçerli maaş bütçesi 60 milyon Euro.
LINNES KONTENJANA TAKILDI!
Sözleşmeli 15 yabancı futbolcuya sahip olan Galatasaray, Süper Lig için TFF'ye maksimum 14 yabancı bildirebiliyor. Bu nedenle Kasımpaşa'ya kiralık transferi gerçekleşmeyen Linnes'in mukavelesi dondurulacak.
G.SARAY'IN YABANCILARI
1 Muslera
2 Mariano
3 Luyindama
4 Marcao
5 Nzonzi
6 Seri
7 Belhanda
8 Feghouli
9 Babel
10 Falcao
11 Andone
12 Lemina
13 Donk
14 Linnes
15 Nagatomo
FFP OPERASYONU BAŞARIYLA TAMAMLANDI
Fernando'yu 4.5 milyon Euro'ya satan, Ozornwafor'u 200 bin Euro'ya kiralayan Galatasaray, FFP'ye takılmamak için Diagne ve Mitroglou'nu gönderirken sarı-kırmızılı kulübün kasasına 4.6 milyon Euro'luk giriş sağladı. Okan Kocuk ve Taylan Antalyalı'nın 1 milyon Euro'yu bulan bonservis bedelleri imza parası olarak ödendi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Chelsea, Maxence Lacroix için anlaştı!

Arsenal'den Guimaraes için teklif hazırlığı

Barcelona'ya kötü haber: Frenkie De Jong

Milan, Luka Modric ile nikah tazeledi!

Acun Ilıcalı, transfer yüzdelerini açıkladı! Listede Türk de var

Napoli'den Lukaku ve Kevin De Bruyne açıklaması!

Napoli'den Anguissa'nın geleceği için açıklama!

Loris Karius'tan Real Madrid finali için itiraf

Roma'da 3 transfer hedefi elden kaçtı!

Aston Villa, Alejandro Garnacho'yu açıkladı



























