Taffarel 'Aykut' dedi!
Ufuk Ceylan'ın Karabükspor karşısında hatalı gol yediği için moralinin bozukluğu sebebiyle teknik direktör Fatih Terim'in kaleyi Aykut'a teslim edeceği ifade edildi.
Webaslan.com
Sarı-Kırmızılı takımda Uruguaylı file bekçisi Muslera'nın kırmızı kart cezalısı olmasının yanında Ufuk Ceylan'ın da K.Karabükspor karşısında hatalı gol yediği için moralinin bozukluğu sebebiyle Teknik Direktör Fatih Terim'in kaleyi Aykut'a teslim edeceği ifade edildi. Kaleci antrenörü Taffarel'in de, Terim'le yaptığı görüşmede Aykut'un forma giymesini istediği öğrenildi.
Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Muslera'nın cezası nedeniyle Eskişehirspor maçı öncesi kaleci arayışına başladı. Karabükspor maçında Muslera'nın atılması sonrasında kaleye geçen Ufuk'un performansını beğenmeyen Terim'in Aykut'u hazırladığı öğrenildi. Terim bu konuda son kararını bugünkü idmanda verecek.
En son, 28 Temmuz'da Liverpool'la oynanan hazırlık maçında ilk 11'de sahaya çıkan 29 yaşındaki file bekçisi, her zaman göreve hazır olduğunu söyledi. Aykut, takımda 3 üst düzey kaleci olduğunu ve bunun rekabeti etkilediğini söyleyerek, "Hepimiz formayı kapmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu nedenle hepimiz hazır durumdayız. Şans verilirse bana güvenenleri mahcup etmem" ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Frankfurt'tan Can Uzun için flaş açıklama!

Arda Güler sahneye çıktı, Real Madrid rahat kazandı

Nottingham Forest, Sangare ile nikah tazeledi!

Bradley Barcola'dan Liverpool'a yeşil ışık!

Matthis Abline, Monaco'ya imza atıyor!

Manchester City, Gvardiol için kapıyı kapattı

Bayern Münih'ten Michael Olise açıklaması

Konstantinos Karetsas, Dortmund'a gidiyor!

PSG, Zion Suzuki'nin peşine düştü

Chelsea'den Danny Welbeck'e kanca!


























