"Taçsız Kral" anıldı
Türk futbolu ve Galatasaray'ın unutulmaz oyuncularından Metin Oktay, ölümünün 24. yıl dönümünde kabri başında anıldı.

Metin Oktay'ın Kozlu Mezarlığı'nda bulunan kabri başında düzenlenen anma törenine, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, ikinci başkan Cengiz Özyalçın, başkan yardımcıları Nasuhi Sezgin ile Eşref Alaçayır, yönetim ve divan kurulu üyeleri, Metin Oktay'ın ailesi, sevenleri, Mardin Nusaybin Galatasaray Futbol Okulu öğrencileri, altyapı takımlarının yanı sıra sarı-kırmızılı taraftarlar katıldı.
Başkan Dursun Özbek, yaptığı konuşmada, Galatasaray futbol takımının, eğitim kurumundan doğduğunu hatırlatarak, "Metin Oktay, bu kulübün okulundan çıkmamasına rağmen gösterdiği ve davranışlarıyla bir okullu kadar itibar görmüş ve Galatasaray'ın Türkiye'ye mal olmasına yol açmıştır. Kulübümüze kimliğiyle imza atmış birisiydi" dedi.
Metin Oktay ruhunu Türk insanına anlatmak üzere bazı paneller düzenleyeceğini belirten Özbek, "Metin Oktay'ı unutmayıp, uzun yollardan, Nusaybin'den gelen çocuklarımızı görünce gözlerim yaşardı. Bu değerleri unutmamamız, Metin Oktay ruhunu sonsuza kadar yaşatmamız lazım" diye konuştu.
Anma töreni, Özbek'in konuşmasının ardından okunan dualarla sona erdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Napoli Başkanı'ndan Osimhen açıklaması!

Atletico Madrid, Thiago Almada'yı transfer etti

Hull City taraftarları Türkiye turunda

Napoli'de Laurintisten şaşırtan açıklama: "Batıyoruz"

Ter Stegen kabusu bitmiyor: Yeni bir ameliyat kapıda

Jhon Arias Wolverhampton yolcusu!

Simons transferinde gizli operasyon

Manchester United'dan Brentford'a dev teklif!

Crystal Palace'tan inanılmaz hata

Liverpool, Hugo Ekitike ile anlaştı!
