"Şutları geri pas gibi"
Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, Süper Lig'de Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olmasının ardından yine gündeme oturacak değerlendirmelerde bulundu.
Ünlü yorumcu Hıncal Uluç, Galatasaray'ın İstanbul Başakşehir'e 4-0 mağlup olmasının ardından yine gündeme oturacak değerlendirmelerde bulundu.
Sarı kırmızılı oyuncuların hem takım hem de bireysel bazda ruhlarını kaybettiğini ifade eden Hıncal Uluç, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin ise topun ağzında olduğunu söyledi.
Hıncal Uluç'un eleştirilerinden nasibini alan bir başka isim ise Hollandalı yıldız Wesley Sneijder oldu. Hıncal Uluç, Wesley Sneijder'in şutları için 'geri pas' yakıştırmasını yaptı.
Hıncal Uluç'un Wesley Sneijder hakkındaki sözleri şöyle;
"Galatasaray, Başakşehir'den 4 yiyor; hiçbir şey yapmadan... Neredeyse pozisyonu yok! Mesela; Fenerbahçe'ye o muhteşem şutları atan Sneijder'in bu maçtaki şutlarına bak; üfler gibi, geri pas gibi!.."
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Nottingham Forest'tan Davide Frattesi'ye 25 milyon euro

Chicago Fire'dan Leon Goreztka hamlesi

Paulo Dybala: "Geleceğime karar vermedim"

Robert Lewandowski'nin yeni adresi için flaş iddia!

Jose Mourinho'nun Arda Güler heyecanı

Nico Schlotterbeck'ten Real Madrid yanıtı

Barcelona'dan Ferran Torres'e yeni sözleşme

Michael Olise için 500 milyon euro kabul edilmeyecek!

Liverpool'da Van Bronckhorst ile yollar ayrıldı

Juventus'ta Damien Comolli'ye veda























