Sürpriz stoper adayı: Bazoer!
Luyindama'nın geçen seneki performansı nedeniyle takımdan ayrılmasına ona veren Fatih Terim bu bölge için takviye istedi.
Luyindama'nın satılması konusunda prensip kararı alan Galatasaray araştırmalarına devam ediyor. Gündeme gelen isimlerden birisi ise sezonu Vitesse'de tamamlayan Riechedly Bazoer oldu.
Vitesse'de son sezonuna giren 25 yaşındaki stopere kulübü, "İyi bir teklif getirirsen gidebilirsin" dedi. Bunun üzerine menajeri Galatasaray'ın kapısını çaldı.
Fotomaç'ın haberine göre sarı-kırmızılılar ilgi gösterdi. Ancak bir sezon sonra bedava alınabilecek oyuncu için 4 milyon euro ödemeyi reddetti.
Riechedly Bazoer, Galatasaray'a gelip daha yüksek maaş alabilme ihtimali yüzünden Vitesse'nin kendisine yaptığı "Ağustos'a kadar takım bulmalısın" çağrısına kulaklarını tıkadı.
Galatasaray, Bazoer için 2 milyon euro'nun üzerinde bir teklif düşünmüyor. İki kulüp arasında menajerler aracılığıyla pazarlıklar devam ediyor.
Temmuz ayı içinde sürpriz yaşanabilir. Riechedly Bazoer, 12 Temmuz 2019'da 1.5 milyon euro karşılığında Wolfsburg'tan transfer edilmişti.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

PSG - Bayern Münih maçına Luis Diaz damgası: Attı, attı, atıldı!

Atletico Madrid, sahasında kazandı!

Liverpool, Real Madrid'i tek golle yıktı!

Tottenham, evinde Kopenhag'ı 4 golle geçti!

Juventus'un hasreti devam ediyor!

Liverpool maçında Arda Güler'e tepki!

Desire Doue, Golden Boy ödülünü kazandı

Arsenal, rekorlar kırdığı gecede rahat kazandı!

Napoli - Frankfurt maçında sessizlik!

Robert Lewandowski'den geleceği için açıklama

























