Sürpriz sakatlık!
Galatasaray'ın, Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Eskişehirspor ile yapacağı mücadelede Hamit Altıntop'un forma giyemeyeceği iddia edildi.
Webaslan.com
LigTV'nin geçtiği habere göre, sarı-kırmızılıların tecrübeli oyuncularından Hamit Altıntop, Eskişehirspor ile oynanacak 3. hafta mücadelesinde forma giyemeyecek.
Belindeki ağrılar nedeniyle bir süredir tedavi gören ve Bursaspor mücadelesinde de 83 dakika sakat sakat oynayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun ağrılarının arttığı belirtilirken, zorlu deplasmanda dinlendirileceği ifade edildi.
Bu sezon Galatasaray'ın tüm resmi müsabakarında forma giyen Hamit, taraftarlar tarafından eleştirilen isimlerin başında geldi. Bursaspor mücadelesinde bir de asist yapan deneyimli kramponun tedavisinin ne kadar süreceği belirsizliğini koruyor.
PEKİ HAMİT'İN YERİNE KİM OYNASIN? TIKLA VE YORUMUNU YAP...
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Tottenham, hayati önem taşıyan galibiyeti elinden kaçırdı!

Hull City, Premier Lig'e bir adım daha yaklaştı!

Lamine Yamal kutlamalarda Filistin'i unutmadı!

Chelsea'dan Xabi Alonso hamlesi!

Arjantin'de Dybala kadroya alınmadı!

Monchi'den sürpriz anlaşma! Yeni takımı belli oldu!

Marcus Rashford: "Sihirbaz olsaydım Barcelona'da kalırdım"

Lewandowski: "Daha alt seviye olabilir"

Wojciech Szczesny'den Joan Garcia'ya büyük övgü!

Kylian Mbappe, son 3 maçta formayı istiyor


























