Sürpriz hazırlık maçı
Galatasaray, hazırlık karşılaşmasında İtalyan ekibi Genoa ile karşılaşacak.

Galatasaray bu haftanın ardından Spor Toto Süper Lig'e milli maçlar nedeniyle ara verilecek olmasını önemli bir hazırlık maçı ile değerlendirecek.
Sarı kırmızılı takım İtalya'nın Genoa takımı ile 7 Eylül Cuma günü bir hazırlık maçı yapacak. Genoa'da oynanacak maçta teknik direktör Fatih Terim'in, Milli Takımlar kampında bulunan isimler dışında tüm futbolcuların İtalya'ya götürülmesi kararını aldığı öğrenildi.
Sezon öncesi hazırlık kampında iki İtalyan ekibi ile karşılaşan Galatasaray, Türk Telekom Arena'da Fiorentina'yı, İzmir Atatürk Stadı'nda Lazio'yu 1-0'lık skorla geçmeyi başarmıştı.
Başta Rodrigo Palacio olmak üzere bir çok oyuncusunu kaybeden Genoa, Roma'dan Andrea Bertolacci, Cagliari'den Michele Canini, Milan'dan Nicola Pasini ve Fiorentina'dan Juan Manuel Vargas ile kadrosunu güçlendirdi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Viktor Gyökeres resmen Arsenal'de

Arsenal'de mutlu son: Viktor Gyökeres!

Torino, Eljif Elmas için Leipzig ile temasta

Levante'den Koyalipou harekatı!

Everton'a Bayern Münih yıldızı!

Rodrigo de Paul, Messi'nin yanına gitti!

Ferdi Kadıoğlu için Juventus iddiası!

Samuel Lino, Flamengo'ya gidiyor!

Hull City, Enis Destan ile anlaştı!

Jhon Lucimi için talipler artıyor!
