'Süper' PFDK!
Fenerbahçe ile oynanan Süper Kupa mücadelesinde yaşanan olaylar nedeniyle iki kulüpte PFDK'ya sevk edildi.

Yeni sezon yine cezalarla başlayacak. Üç büyük kulüp, Aykut Kocaman ve Engin Baytar'a Disiplin Kurulu yolu gözüktü.
Süper Kupa'daki tribün olaylarından ötürü Fenerbahçe ve Galatasaray kulüpleri PFDK'ya sevk edildi. Trabzonspor ve Sadri Şener'e ise TFF'ye yönelik açıklamaları sonrasında disiplin kurulu yolu gözüktü.
Fenerbahçe teknik direktörü Aykut Kocaman tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilirken; sevk sebebinin ise kupa seremonisi öncesi hakem Cüneyt Çakır'a söylediği sözler olduğu belirtildi.
Kocaman'ın "Oyuncum Caner ile konuştum. Topa vurduğunu söyledi. Yeni sezona yine aynı senaryolarla girdik. Hayırlı olsun" dediği ifade edildi.
Süper Kupa maçında hakem Cüneyt Çakır'a sarfettiği sözler sonrasında kırmızı kart gören Engin Baytar da, kart sonrası yaptığı agresif tavırlardan ötürü PFDK'ya tedbirli olarak gönderildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Manchester derbisinde kazanan City!

Liverpool yine son nefeste!

Atalanta Lecce'yi farklı geçti

Udinese, deplasmanda Pisa'yı tek golle geçti!

Chelsea'den Kenan Yıldız hamlesi!

Manchester City'den Bernardo Silva kararı!

Bayern Münih'ten Michael Olise kararı!

Frankfurt'ta Galatasaray maçı öncesi sakatlık şoku!

Bayern Münih'in gözü Nico Williams'ta!

Arda Güler, dünya basınında geniş yankı uyandırdı
