''Süper Lig'in en iyi forveti''
Eskişehirspor'un tecrübeli golcüsü Semih Şentürk, Galatasaray ile sezona çok iyi bir giriş yapan Eren Derdiyok'un Süper Lig'in en iyi forveti olduğunu söyledi.
TFF 1. Lig'de Eskişehirspor forması giyen Semih Şentürk, Lig TV'ye verdiği röportajında Spor Toto Süper Lig'in golcüleri hakkında da konuştu.
Tecrübeli golcü oyuncu, Galatasaray'ın yeni transferi Eren Derdiyok'u çok beğendiğini söyledi.
Semih, Eren'in Süper Lig'in en iyisi olarak değerlendirirken, ''Eren'i çok beğeniyordum. Müthiş iş yaptı. Leverkusen'den bu yana tanıyorum, izliyorum. Hoffenheim'da şanssız bir sakatlık yaşadı, bir düşüş yaşadı. Daha iyi yerlere gelebilirdi. Şu an Süper Lig'in en iyi forveti'' ifadelerini kullandı.
Tecrübeli oyuncu bu sezon Süper Lig'deki şampiyonluk yarışını da değerlendirirken, ''Beşiktaş daha hazır bir takım gibi duruyor. Osmanlıspor, Konyaspor iyi takım. Galatasaray ve Fenerbahçe de sallansalar bile düzene gireceklerdir. Beşiktaş'ı favori gösteriyorlar ama Süper Lig'de favori olmuyor. Son haftalara kadar 5-6 takım arasında bir yarış olacaktır'' dedi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Berke Özer'li Lille, 4 kırmızı kartlı maçı kazandı!

Aston Villa'dan tarihi seri, rekor performans

Derbide tarihi seri: Sunderland yine kazandı

Tottenham, Forest deplasmanında kayboldu!

Ajax, derbide Feyenoord'u devirdi!

Sevilla sahasında zorlanmadan kazandı

Van Dijk'tan Muhammed Salah açıklaması

Antoine Griezmann'dan net mesaj!

Milan'dan Maignan için ayrılık iddialarına net yanıt

Yves Bissouma'ya büyük şok: Evi soyuldu!


























