Süper Lig'de Valentine Ozornwafor'u isteyen kulüp belli oldu
Galatasaray'ın gelecek sezon Süper Lig'de bir takıma kiralamak istediği Valentine Ozornwafor'a talip çıktı.
Takvim
Fotoğraf : AA
Galatasaray'ın sezon başında kadrosuna kattığı genç stoper Valentine Ozornwafor'un Terim'in isteği ile ilk 11'de forma giyebileceği bir Süper Lig ekibine kiralanması planlanıyordu. Genç defans oyuncusunu isteyen takım belli oldu.
Sarı-kırmızılılar, Nijeryalı defans oyuncusu Valentine Ozornwafor'u İspanyol ekibi Almeria'ya kiralık olarak göndermişti.
Yeni sezon için kadro planlamasını yapan teknik direktör Fatih Terim, takıma devre arasında katılan Jesse Sekidika ile birlikte Ozornwafor'un da gelecek sezon ilk 11'de forma giyebileceği bir Süper Lig ekibine kiralanmasını istiyordu.
Takvim'in haberine göre 20 yaşındaki Valentine Ozornwafor'u Süper Lig ekibi İttifak Holding Konyaspor kiralık olarak kadrosuna katmak istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Robert Lewandowski, Barcelona'ya veda etti!

Jose Mourinho, Real Madrid'e dönüyor!

Edin Dzeko'dan geleceği için açıklama!

Nottingham Forest'tan Vitor Pereira kararı

Bayern Münih, Manuel Neuer ile sözleşme uzattı

Middlesbrough'tan Southampton için men talebi!

Bernardo Silva: "Dünya Kupası'ndan önce transfer olmak istiyorum"

İspanya'da nefes kesen yarış: Kümede kalma!

Acun Ilıcalı: ''Futbol dünyasına casusluk getirdiler''

Real Madrid'den tepkiler altında galibiyet!
























