Süper Lig, tam 2,5 ayda Avrupa'yı yine geçti!
2025 yılında 8 hocanın biletini kesen Süper Lig; Premier Lig (6), Ligue 1 (6), La Liga (5) ve Bundesliga'da (4) bir sezonda gönderilen teknik adam sayısını geride bıraktı. Sadece İtalyanlar, 8 ayda 8 değişikliğe imza attı

28 haftası geride kala Süper Lig'de şimdiden 11 takım, 20 teknik direktör ile yollarını ayırdı. Son 11 gün içinde Trabzonspor Şenol Güneş'e ve Alanyaspor da Sami Uğurlu'ya veda etti.
Hoca değirmeninde sadece 2025 yılında 8 ismin bileti kesildi. Alex (Antalyaspor) ile başlayan kıyımda Sinan Kaloğlu (Kayserispor), Mustafa Dalcı (Adana Demirspor), Hakan Keleş (Kasımpaşa), Volkan Demirel (Bodrum FK), Ömer Erdoğan (Sivasspor), Şenol Güneş (Trabzonspor) ve Sami Uğurlu'ya (Alanyaspor) 'Güle güle' denildi.
Sadece 2.5 ayda gönderilen isimler, Avrupa'nın major liglerinde İngiltere Premier Lig (6), Fransa Ligue 1 (6), İspanya La Liga (5) ve Almanya Bundesliga'da (4) bir sezonda giden hocaları geride bıraktı.
Sadece İtalya Serie A'da 8 ayda 8 değişikliğe imza atıldı. Ligde 8 kulüp değişime gitmedi.
Sezon başından beri Okan Buruk (G.Saray), Mourinho (F.Bahçe), Arda Turan (Eyüp), İlhan Palut (Ç.Rize), Çağdaş Atan (B.Şehir), Stoilov (Göztepe), Selçuk İnan (Gaziantep) ve Reis (Samsun) yoluna devam ediyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ronaldo'nun Diogo Jota'nın cenazesine katılmamasının nedeni belli oldu

West Ham, kalecisini Parma'da buldu

Mallorca'ya Barcelona'dan geliyor: Pablo Torre

Messi istedi, Inter Miami harekete geçti: Rodrigo De Paul

Bayern Münih'te talihsiz sakatlık: Jamal Musiala

Brighton'dan Maxim de Cuyper'e imza

Newcastle United, Scalvini'yi istiyor

Chelsea, Jamie Bynoe-Gittens'i resmen açıkladı!

Rashford ve Barcelona görüşmeleri başlıyor

Manchester United, Diego Leon'u açıkladı!
