Süper Lig ekibine Diagne teklifi

Galatasaray, elinden çıkarmak istediği golcü için Süper Lig ekibine “Alacağının yarısını biz, yarısını siz ödeyin, Diagne’yi alın” dedi.  

Süper Lig ekibine Diagne teklifi

Galatasaray 1.5 sezon önce 13 milyon Euro karşılığında Kasımpaşa'dan aldığı Mbaye Diagne'yi Göztepe'ye önerdi. Disiplinsiz tavırları sebebiyle geçen sezon gittiği Brugge'de kadro dışı kalan ve yaklaşık 8 aydır futboldan uzak olan Senegalli için Galatasaray, Göztepe'ye teklifte bulundu.

Galatasaray, yıllık 2.35 milyon Euro kazanan Diagne için Göztepe'ye, "Bu paranın yarısını biz ödeyelim, yarısını da siz ödeyin. Diagne'yi size bir yıllığına kiralayalım" dedi.

Jerome'yi gönderen, Wilczek'te ise hayal kırıklığı yaşadığı için iyi bir golcü arayan Göztepe yönetimi ise ihtiyaç olmasına rağmen Diagne'nin transferini istemedi.

Göztepe, geçen sezon 3 milyon 350 bin Euro kiralama bedeliyle Club Brugge'a giden ve orada da kadro dışı bırakılan oyuncu için, "Sorunlu futbolcu istemiyoruz. Hem 2.3 milyon Euro'nun yarı ücreti bile çok fazla. Biz bu paralara oyuncu almayız" diyerek Galatasaray'ı geri çevirdi.

Kaynak: Yeni Asır



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler