Süper Lig ekibine Diagne teklifi
Galatasaray, elinden çıkarmak istediği golcü için Süper Lig ekibine “Alacağının yarısını biz, yarısını siz ödeyin, Diagne’yi alın” dedi.
Galatasaray 1.5 sezon önce 13 milyon Euro karşılığında Kasımpaşa'dan aldığı Mbaye Diagne'yi Göztepe'ye önerdi. Disiplinsiz tavırları sebebiyle geçen sezon gittiği Brugge'de kadro dışı kalan ve yaklaşık 8 aydır futboldan uzak olan Senegalli için Galatasaray, Göztepe'ye teklifte bulundu.
Galatasaray, yıllık 2.35 milyon Euro kazanan Diagne için Göztepe'ye, "Bu paranın yarısını biz ödeyelim, yarısını da siz ödeyin. Diagne'yi size bir yıllığına kiralayalım" dedi.
Jerome'yi gönderen, Wilczek'te ise hayal kırıklığı yaşadığı için iyi bir golcü arayan Göztepe yönetimi ise ihtiyaç olmasına rağmen Diagne'nin transferini istemedi.
Göztepe, geçen sezon 3 milyon 350 bin Euro kiralama bedeliyle Club Brugge'a giden ve orada da kadro dışı bırakılan oyuncu için, "Sorunlu futbolcu istemiyoruz. Hem 2.3 milyon Euro'nun yarı ücreti bile çok fazla. Biz bu paralara oyuncu almayız" diyerek Galatasaray'ı geri çevirdi.
Kaynak: Yeni Asır
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Glasner: "Harika bir dönem sona erdi!"

Enzo'nun Real Madrid hayaline 140 milyon Euro'luk engel!

Luka Modric, Real Madrid'e geri dönüyor!

Arsenal, Gabriel Jesus'un fiyatını belirledi

Florentino Perez'den rakip adaya şok suçlama!

Barcelona, 70 milyon ve bonuslara bitirdi!

Michael Carrick'in ilk transferi: Ederson

Mason Greenwood için çılgın talep!

Barcelona'da efsane isim Alexia Putellas ayrıldı!

İngiltere'de sezonun en iyi teknik direktörü Mikel Arteta





























