Süper Lig'de istikrarın adı: Okan Buruk
Fenerbahçe'nin 3, Beşiktaş'ın ise 8 teknik adam değiştirdiği son 3 sezonda Galatasaray'ın hocası Okan Buruk, yaşadığı üst üste şampiyonluklarla Süper Lig'e damgasını vurdu. Şimdi sıra Devler Arenası'nda.
Galatasaray'da 4. sezonuna başlayan Okan Buruk, ezeli rakiplerine büyük üstünlük kurdu.
3 şampiyonluk, 1 Türkiye Kupası ve 1 TFF Süper Kupa kazanan 51 yaşındaki çalıştırıcının, sarı kırmızılı takımın başında olduğu dönemde Fenerbahçe ve Beşiktaş'a hoca dayanmadı.
Jorge Jesus ve İsmail Kartal'ın ardından Jose Mourinho da dün sarı-lacivertlilere veda etti.
Valerien İsmael, Şenol Güneş, Burak Yılmaz, Rıza Çalımbay, Fernando Santos, Serdar Topraktepe ve Giovanni van Bronckhorst gibi Ole Gunnar Solskjaer siyah-beyazlılarda aynı akıbeti yaşadı.
3 sezon üst üste şampiyonluk elde ederek formaya 5. yıldızı eklettiği Aslan'da bu sezona da aynı hedefle start veren Okan Buruk, ligde ilk 3 maçını kayıpsız kapattı.
SIRA DEVLER ARENASI'NDA
Başarılarına bu kez Avrupa'yı da ekletmek isteyen tecrübeli teknik adam, yıldız transferlerle güçlendirdiği kadrosuyla Şampiyonlar Ligi'nde kendini kanıtlamak istiyor.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Ipswich Town'a Enciso hayat verdi!

Mönchengladbach'tan Stuttgart deplasmanında zafer!

Barcelona'ya El Clasico öncesi kötü haber!

Fermin Lopez'den Real Madrid'e flaş Negreira yanıtı!

Manchester United'da soyunma odası krizi!

Arsenal'de Saka şoku! En az 6 hafta yok

PSG-Lyon maçına protesto engeli: Tarih değişti!

Adi Hütter'den Can Uzun'a eleştiri!

Aurelio De Laurentiis: "Araplar 3.5 milyar Euro verdi, satmadım!"

Enzo Maresca: "Haaland hazır olacak"
























