Şükrü Ergün'ün cezası onandı
TFF Tahkim Kurulu, 30 gün hak mahrumiyeti cezası alan Galatasaray Kulübü Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'ün cezasını onadı.
TFF Tahkim Kurulu, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün'e verilen 30 günlük hak mahrumiyeti cezasının onandığını açıkladı.
Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Şükrü Ergün'e, sportmenliğe aykırı açıklamalarda bulunması gerekçesiyle PFDK tarafından verilen 30 gün hak mahrumiyeti ve 22 bin lira para cezasını da onadı.
İşte PFDK'dan yapılan o açıklama:
Galatasaray A.Ş. yöneticisi Şükrü Ergün'ün PFDK' nın 03.10.2013 tarih ve E.2013-2014/160, K.2012-2013/170 sayılı kararına itirazına dair dosya incelendi. İtirazın süresinde olduğu, gerekli harcın yatırıldığı görüldü. Yapılan müzakere neticesinde, yerinde görülmeyen duruşma talebinin reddine; PFDK' ca; Galatasaray A.Ş. yöneticisi Şükrü Ergün' e sportmenliğe aykırı açıklamada bulunmasından dolayı FDT'nin 37/b. maddesi uyarınca 30 gün hak mahrumiyeti ve 22.000.-TL para cezası verilmesinde sübut, hukuki nitelik ve cezanın tayini bakımından bir isabetsizlik bulunmadığı anlaşıldığından, yapılan itirazın reddine, cezanın onanmasına oybirliği ile (2013/235 K.)
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

RESMİ: Real Madrid ayrılığı açıkladı! Dani Ceballos

Milan'dan Gonçalo Ramos için rekor bonservis!

Nico Paz Como'da kaldı! Real Madrid ile yeni anlaşma

Milan, Ramos için PSG'ye teklif yaptı

City'den rekor hamle: Anderson için dev bonservis

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede























