Şükrü Ergün: 'Gerekirse hocayla konuşulur'
Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün penaltı tartışmalarına yeni bir boyut getirdi ve rahatsız oldukları bir durumda hoca ile konuşacaklarını dile getirdi.
Bugün
İlk penaltıyı atan Selçuk’un yerine bu atışı Drogba’nın kullanması ve dışarı atması tartışma oluşturmuştu. Selçuk İnan maçtan sonra konuyla ilgili “Biz de duran toplara kimin vuracağını merak ediyoruz. Ben vurmak istedim, arkadaşlarım tamam dedi.
İkincisinde ise Drogba kullanmak istedi. Ben de izin verdim” diyerek sağduyulu açıklama yapmıştı. Ancak birçok spor otoritesi bu duruma bu kadar normal yaklaşmadı. Taraftarlar da sosyal medyada Fildişili oyuncuya yoğun eleştirilerde bulundu. “Drogba, takım disiplinini bozuyor” diye yorumlar yapıldı.
“Saha içi rahatsızlığı olursa, hocayla konuşulur”
Yoğun eleştirilerin ardından Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün bu konuyu değerlendirdi. “Herkese bir konu lazım. Şimdi bu olayı lastik gibi uzatırlar. Bu takım içi dinamikleri ve hocayı ilgilendirir” dedi. Basın sözcüsü Ergün “Takdir edersiniz ki Drogba da öyle ufak eleştirilerle bitirilebilecek bir oyuncu değil. Galatasaray yönetiminin saha içinde bir rahatsızlığı olursa bunu basınla değil, hocayla konuşur” ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Werder Bremen son dakikada kazandı

Arda Güler'e Real Madrid'den büyük onur

Guardiola 1000. maçı öncesi konuştu

Bissouma'nın banka hesabından milyonlar çalındı!

Berke Özer, Lille'i yaktı!

Celta Vigo, üç puanı üç golle aldı!

Ünlü başkan Marinakis, Yunanistan'da yargılanıyor!

Inter, sahasında sürprize izin vermedi!

4 gollü maçta Karabağ ve Chelsea yenişemedi

Real Madrid'in yeni bonservissiz hedefi: Dayot Upamecano

























