Stuttgart Grosskreutz'u açıkladı!
Bundesliga ekibi Stuttgart, Galatasaray ile Grosskreutz'un transferi için anlaştı.
Galatasaray, Alman futbolcu Kevin Grosskreutz için Stuttgart'la anlaştı.
Stuttgart, Alman futbolcu Kevin Grosskreutz'un transferi konusunda Galatasaray'la da anlaşmaya vardı. İşlemlerinin ana transfer döneminde yetişmemesinden dolayı Galatasaray'da forma bulamayan Grosskreutz'a verilen ücret ile bonservis bedeli sarı-kırmızılı kulübe ödenecek.
Öte yandan Alman futbolcu Galatasaray'dan alması gereken Kasım ile Aralık ayı maaşlarından da feragat etti.
GALATASARAY KAP'A BİLDİRDİ
Galatasaray, Kevin Grosskreutz'un 2 milyon 171 bin euro bonservis bedeli ile Stuttgart'a transfer olduğunu KAP'a bildirdi.
İşte KAP açıklaması:
Profesyonel futbolcularımızdan Kevin Grosskreutz'un transferi konusunda VfB Stuttgart (Stuttgart) kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, Stuttgart kulübü Şirketimize 2.171.443,61 Euro bonservis bedeli ödeyecektir.
STUTTGART DA AÇIKLADI!
Stuttgart resmi Twitter hesabı da Kevin'in transferinin resmen tamamlandığını açıkladı.
27 yaşındaki oyuncu yaptığı açıklamada, Bundesliga'nın en az Premier Lig seviyesinde olduğunu söyledi ve, "Artık ileriye bakıyorum. Bir an önce takıma adapte olmak istiyorum" dedi. Alman futbolcu yeni takımında 15 numaralı forması giyecek.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
İtalya'da sıra dışı karar: Başkan kendisinin kayyumu oldu

Dani Carvajal, Getafe ile anlaştı!

Tottenham'ın istediği Julian Alvarez'in hayali Barcelona

Bayern Münih'te Harry Kane ile imza yakın

Crystal Palace'ta Ismaila Sarr planı

Chelsea'den Jules Kounde için hamle hazırlığı

Gattuso'dan duygusal sözler: "Onunla bir saat geçirmek için..."

Noa Lang'tan transfer itirafı: "Görüştüm"

Real Madrid, Arda Güler'le anlaştı!

Mile Svilar, milli takımsız kaldı!























