Stopere bir scout transferi daha mı geliyor?
Galatasaray ve Fenerbahçe, transferde bu kez Fransa 2. Lig takımı Lens'in 21 yaşındaki stoperi Jean-Kevin Duverne için karşı karşıya geldi.
Fransa 2. Ligi takımlarından Lens'in 21 yaşındaki Fransız stoperi Jean-Kevin Duverne, transferde Galatasaray ve Fenerbahçe'yi karşı karşıya getirdi.
Lens'i yakından takip eden gazeteci Mohamed Toubache-Ter'in haberine göre Fransız ekibiyle sözleşmesinin bitmesine 1 yıl kalan genç futbolcu için Galatasaray ve Fenerbahçe devreye girdi.
''YENİ ADRESİ BÜYÜK İHTİMALLE TÜRKİYE''
21 yaşındaki futbolcu ile Fransa Ligi'nden takımlarının da ilgilendiği ancak genç stoperin yeni adresinin büyük ihtimalle Türkiye olacağı belirtildi. Duverne ile Fransa Ligi'nden Nantes ve Montpellier ilgileniyor.
Lens alt yapısında futbola başlayan Haiti asıllı Fransız futbolcu, Fransız ekibiyle bugüne kadar 99 maça çıktı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Giovanni van Bronckhorst: "Yamal'a tapıyorlar"

Real Madrid'den Arda Güler kararı!

Crystal Palace'tan Ismaila Sarr açıklaması!

Kevin de Bruyne'den fiziksel durumu ile ilgili eleştirilere sert yanıt

Chelsea'den Leeds'e gol yağmuru!

Liverpool, Anfield'da geri döndü

Arsenal'i kaptanı taşıdı!

PSG, Yaya Toure'nin takımına acımadı

Stuttgart, Viking karşısında Demirovic'le farka koştu!

Roma'da Fenerbahçe maçı öncesi Pellegrini şoku!




















