Steven Gerrard: "Kazanmayı hak ettik"
Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, Galatasaray maçı sonrasında konuştu.

Rangers Teknik Direktörü Steven Gerrard, Galatasaray'ı 2-1 mağlup ederek UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kaldıkları maçın ardından konuştu.
Maçı değerlendiren Gerrard, "Çok memnunum, takımımız için çok önemli bir akşam oldu. Oyuncular oyun planına uydu, harika oynadılar. Bu galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum." dedi.
Bu başarının sürmesini umduğunu söyleyen İngiliz hoca, "2 yıldır birlikteyiz, oyuncular birbirine alışmaya başladı, hepsini tanıyorum. Daha fazla ilerlemeye, kendimizi geliştirmeye hazırız. İyi oynamak, sonuca ulaştığında doğru oluyor, bunu da başardık. Ancak benim için önemli olan, Mayıs ayı geldiğinde iyi akşamlar yaşamak. Böyle iyi performans vermeye devam etmek önemli." ifadelerini kullandı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
En çok okunan haberler
AVRUPA'DAN FUTBOL

Markus Krösche: "Liderliği düşünmüyorum"

Can Uzun'dan golü için itiraf

Robin Koch: "Daha iyisi olamaz"

Can Uzun'dan Galatasaray'a 'sus' sevinci!

Wolverhampton'da Vitor Pereira ile yeni sözleşme!

Kopenhag ile Bayer Leverkusen yenişemedi!

Jude Bellingham, derbiyle dönüyor!

Capello: "Kenan Yıldız'ı tutmak zor olacak"

Chelsea'de Sterling ve Disasi krizi!

Juventus'tan Endrick'e ret!
