Spor federasyonlarından depremzedeler için bağış desteği
Türkiye'deki spor federasyonları, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için bağış yaptı.
Türkiye'deki spor federasyonları, Kahramanmaraş merkezli ve 10 ili etkileyen depremlerde zarar gören vatandaşlar için bağışta bulundu.
Türkiye Karate Federasyonu, depremzedelere AFAD üzerinden verilmek üzere 100 bin lira bağışta bulunduklarını duyurarak,"Yaşanılan deprem felaketinin yaralarına bir nebze de olsa derman olabilmek adına yardım kampanyasına katkı sağlayarak devletimiz ve milletimizin yanında olduğumuzu hissettirmek istiyoruz." açıklamasında bulundu.
Türkiye Tekvando Federasyonu ise 150 bin TL ile depremzedelere destek oldu.
Türkiye Kick Boks Federasyonu, Türkiye Okçuluk Federasyonu ve Türkiye Hentbol Federasyonu da depremden etkilenen vatandaşlara destek amacıyla 100'er bin TL bağışta bulundu.
Öte yandan dün 50 bin TL bağışta bulunan Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu, 50 bin TL daha ekleyerek bağış miktarını 100 bin TL'ye çıkardıklarını duyurdu.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Barcelona yıldızı Pedri'den Julian Alvarez itirafı!

Manchester United'dan Nmecha atağı! Dev kulüpler sıraya girdi

Atletico Madrid'de anlaşma tamam: Le-Kang in

Ajax'tan Marc-Andre ter Stegen hamlesi

Real Madrid'den Nico Paz kararı: Geri alma maddesi devrede

Arsenal, Hincapie'nin tapusunu aldı

Tottenham'dan kaleye 37'lik takviye

Jose Mourinho'dan Barcelona açıklaması!

Hull City'de sürpriz Abdülkadir Ömür gelişmesi

Julian Alvarez, ortalığı karıştırdı!

























