Sponsor geçen seneyi solladı

Forma reklamı için acele etmeyen yönetim son anlaşmayla geçen sezonki gelirini geride bıraktı  

Sabah
Sponsor geçen seneyi solladı

Dumankaya İnşaat ile üç sezonluk anlaşma imzalayan Galatasaray sponsor sorununu tamamen çözdü.

Başkan Dursun Özbek göğüs, kol, sırt ve şorta reklam aldıkları formadan kulüp kasasına yılda 42 milyon TL gireceğini açıkladı. Bu rakam geçen sezon 33 milyon TL idi. Geçen sezon formanın sırt kısmında reklamı olan Ülker'e tanesi 10 bin TL değerinde olan 200 adet VIP bilet koltuk hediye edilmişti.

Özbek başkanlığındaki yönetim yeni sponsorlarıyla yaptığı anlaşmalarda Arena'dan koltuk vermedi ve yaklaşık 2 milyon TL'nin kulüpte kalmasını sağladı. Geçen sezona oranla kıyaslama yapıldığında sponsor gelirinde 11 milyon TL artış söz konusu.

TARAFTARA UYARI: SAKIN!

Galatasaray Kulübü, Şampiyonlar Ligi'ndeki Benfica maçı öncesinde taraftarlarını uyardı. Portekiz'deki karşılaşmada patlayıcı ve benzeri maddeler kullanılması halinde takıma ağır yaptırımlar uygulanabileceği belirtildi.



Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Puan Durumu Fikstür
Bizi Takip Edin :
Webaslan Google+ Webaslan Facebook Page Webaslan RSS Webaslan iPad Webaslan Mobil
En çok okunan haberler