Sözleşmede Mancini'ye kupa mesaj!
Galatasaray Kulübü'nün İtalyan teknik adam Roberto Mancini ile yaptığı sözleşmede ilginç bir ayrıntı göze çarptı.
                                        Webaslan.com
                
                
                                        Sarı-kırmızılı kulüp, 3 yıllık anlaşma sağladığı Mancini'ye 2013-2014 sezonu için 3,5 milyon euro, sonraki iki sezon için ise 4,5 milyon euro ödeneceğini açıklarken, primlerde ilginç bir ayrıntı dikkat çekti.
TÜRKİYE KUPASI VE DEVLER LİGİ YARI FİNALİ...
Galatasaray Kulübü ile İtalyan teknik adam arasında yapılan anlaşmada, Türkiye Kupası şampiyonluğu ile Devler Ligi'nde yarı finale kalma başarısına verilen priminin aynı olması gözden kaçmadı.
Yapılan anlaşmada Galatasaray'ın Türkiye Kupası'nı müzesine götürmesi halinde Mancini'ye 500 bin euroluk prim verileceği açıklandı. Şampiyonlar Ligi'nde daha önce yarı final görmeyen Galatasaray'ın bu başarıyı Mancini ile yakalaması halinde İtalyan teknik adama 500 bin euroluk prim verileceği belirtildi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın
Diğer Haberler
				En çok okunan haberler
	        AVRUPA'DAN FUTBOL
	    
	
Sunderland, Everton engeline takıldı!

Kenan Yıldız'ın son durumu belli oldu!

Wolverhampton, Erik ten Hag ile görüşecek!

Dünya tarihinin en borçlu spor kulübü: FC Barcelona!

Real Madrid'de Mastantuono'ya pubalji teşhisi

Conte'den Galatasaray sözleri!

Avrupa'nın 5 büyük liginde haftanın liderleri

Manuel Akanji'den Inter kararı!

Can Uzun'dan kötü haber!

Real Betis evinde farklı kazandı

 
























                        
                        
                        
                        