Sow oynamayacak
Sow'un kesin durumu için çekilecek MR beklenirken, Senegal'den beklenen haber geldi.
Galatasaray maçı öncesinde Fenerbahçe'de Moussa Sow sakat döndü. Afrika Kupası Elemeleri G Grubu mücadelesinde Senegal'in Tunus ile 0-0 berabere kaldığı mücadelede sakatlanan golcü oyuncu oyundan çıkmak zorunda kalmıştı. Sow'un kesin durumu için çekilecek MR beklenirken, Senegal'den beklenen haber geldi.
Tunus ile çarşamba günü bir kez daha, bu sefer deplasmanda karşılaşacak olan Senegal'in kadrosundaki Sow'un MR'ının çekildiği bildirildi. Sol baldırından şikayet eden futbolcunun, bu bölgesinde yırtık tespit edildiği duyuruldu. Milli Takım doktoru Fallou Cisse, Senegal Haber Ajansı'na yaptığı açıklamada üzücü ifadeler kullandı.
Fallou Cisse, "Konuyla ilgili gerekli ultrasona başvurduk ve küçük bir yırtık tespit ettik" dedi. Bu yüzden yıldız golcünün çarşamba günkü maçta oynayamayacağını belirten milli takım doktoru oyuncunun kulübüne geri gönderildiğini ve tedavisine orada devam edileceğini sözlerine ekledi.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Fiorentina'nın büyük hasreti sona erdi!

Bayern Münih, 3 puanı 4 golle aldı!

Barcelona'nın serisi 8 maça yükseldi!

Nico Paz'dan Real Madrid yanıtı!

Simeone: "Sörloth, farklı işler yapıyor"

Feyenoord sahasında takıldı!

Atletico Madrid, deplasmanda rahat galip!

Semih Kılıçsoy İtalya'da siftah yaptı!

Newcastle'dan yakın takip: Boey!

50 milyon euroluk iddia! Bayern Münih, Bruno Fernandes'in peşinde


























