Şota'dan Galatasaray cevabı! NET...
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, zorlu Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulundu. Peki neler söyledi?
Kasımpaşa Teknik Direktörü Şota Arveladze, zorlu Galatasaray maçı öncesi Fanatik Gazetesi'nin sorularını yanıtladı.
Cim Bom’un hocası Prandelli’ye sahip çıkan Şota, “Ben anlamıyorum, Galatasaray liderin sadece 1 puan gerisinde, ayrıca lig uzun bir maraton. Medyanın yarattığı bu baskı niye?” ifadesini kullandı.
Hafta içindeki kupa mücadelesinde farklı oyunculara görev verdiğini hatırlatan Gürcü çalıştırıcı, “Maçın cuma günü oynanması bizim için iyi olmadı. Çünkü hazırlanmak için az bir süremiz vardı. Yine de iyi bir maç bekliyorum. Açık oynayan iki takım karşı karşıya gelecek. Güzel bir statta, güzel bir atmosferde mücadele vereceğiz” dedi.
Hatırladığınız için sağolun!
Kendine has üslubuyla medyaya da sitemde bulunan Şota, “Bu arada Galatasaray maçı öncesi medya bizim de bu ligde oynadığımızı hatırladı ve oyuncularımla söyleşiler yaptı. Futbolcularım için iyi bir deneyim oldu” açıklamasını yaptı.
Webaslan mobil uygulamasıyla spor haberlerine herkesten önce ulaşmak için tıklayın

Borussia Dortmund, Karetsas'ı açıkladı

Hull City'den iki transfer hazırlığı

Kim Min Jae'den geleceği için açıklama

Sacha Boey için yeniden ayrılık mesajı!

Hollanda Süper Kupası 17 yıl sonra AZ Alkmaar'ın

Randal Kolo Muani resmen Juventus'ta

Mika Godts'un menajerinden PSG açıklaması

Roma, Konstantinos Koulierakis'i kadrosuna kattı

Juventus'tan Kerim Alajbegovic'e beş yıllık imza

Hansi Flick: "Rashford'u özleyeceğim"
























